Mycket tankar!

Ja ibland så hamnar man i lägen där man tänker mycket. Och ibland kanske till o med FÖR mycket. Men just nu har de hänt så mycket i mitt liv som gör att de går inte sluta tänka. Varför händer saker just nu.Finns de nån mening med det??? Känns som jag utsätts för en hel del prövningar. Och att även vi får en hel del prövningar.

Är fortfarande sjukskrivern o de känns hur jobbigt som helst. Önskar att dom kunde hitta nåt så jag kan  börja jobba igen. Känns som om man bara går o drar. Inget bra alls ju!! Men har ju fått remiss till magnetrönken så de är ju alltid något!! Så inom fyra veckor ska de vara klart!!

Mask!

Ofta känns de som man tar på sig en mask. På med leendet o kör järnet. Men de som känner en väl ser ju egenom masken. Dom undrar ju ändå vad som är fel. Och även om de började med småtjafs så blir många små till en överfull bubbla. Vad händer när bubblan spricker. Jag är ju inte den som babblar med allt o alla om allt. Men men de ger sig väl!


Blogga igen =)

Jag tror jag ska börja blogg igen. De kändes som man skrev av sig o fick ur sig saker som man funderade på. Mycket har hänt. Sjukskrivningar o mycket tankar runt ALLT.
Får se hur de slutar. Familjerelationer o vänskaper.........mycket att sortera upp!

RSS 2.0